Wie zijn wij?

Hallo, mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Age Boskma en Willy Lep, 
samen met onze medewerkers runnen wij het kantoor:

Attentiv - A. Boskma bv en
Allemansh√Ľs advies en administratie bv


Hier bij Attentiv A. Boskma B.V. staan wij voor goede en betrouwbare service. Een goede relatie met de klant staat voorop. Ook zult u bij ons de Friese nuchterheid tegenkomen. Wij staan voor wat wij zeggen. Wij doen geen loze beloftes. Een man een man, een woord een woord.

Ook gaan wij voor een persoonlijke relatie met u als klant. Wij kunnen u niet het beste advies geven zonder dat wij uw situatie kennen. Want er speelt van alles mee.

Heeft u een gezin, wat zijn uw inkomsten, wat zijn uw vaste lasten.  Dit leggen wij allemaal naast elkaar zodat wij de beste verzekering of bijvoorbeeld hypotheek voor u kunnen uitzoeken.
 

Werkwijze

Voordat u bij ons een product afsluit vertellen wij u¬† wat de kosten zijn en overleggen wij met u hoe u dit aan ons betaalt. Wij werken zowel op uurbasis als op basis van provisie, maar net wat voor u in uw situatie het beste is. Ook hebben wij sinds kort het servicecontract ontwikkeld, vanwege veranderingen op de financi√ęle markt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

DVD / Dienstenwijzer

In ons dienstverleningsdocument (DVD) ook wel dienstenwijzer genoemd. Hierin staat wie wij zijn, wat u van ons kunt verwachten en hoe u onze diensten betaald.

U kunt het dienstverleningsdocumenten hier bekijken.

 

Download Dienstverlenings document Hypotheek
Download Dienstverlenings document Vermogensopbouw
Download Dienstverlenings document Risico Verzekeringen
Download Dienstverlenings document Vermogensopbouw