Schade melden

U verzekerd zich voor schade. Dus op het moment dat u schade heeft, wilt u ook dat uw schade goed behandelt wordt. Dit begrijpen wij bij Attentiv-A. Boskma. Daarom kunt u op meerdere manieren uw schade melden bij ons.

De beste manier om een schade bij ons te melden is via de telefoon. Op deze manier heeft u direct contact met iemand van het kantoor die de schade even met u bespreekt. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en wat de dekkingen en voorwaarden zijn. Degene aan de telefoon zal alle stappen met u doorlopen en u helpen waar nodig.

U kunt uw schade online melden op deze website op de pagina formulier/downloads of op deze pagina onder de tekst. Hier staat een volledige online schadeformulier dat u kunt invullen en waar u uw bestanden bij kunt voegen. Deze komen dan bij ons terecht. Wij bieden de schade aan bij de maatschappij en zullen contact met u opnemen als er ontwikkelingen in het schadedossier zijn.
  
In het geval dat u de NH1816 smartphone app heeft en uw auto schade op heeft gelopen. Kunt u dit direct melden via de app. De app loopt dan met u de stappen door.

Wij stellen het dan als nog erg op prijs als u even contact met ons op neemt zodat wij een schadedossier kunnen aanmaken.


 
Hulp nodig?
Kom langs of bel tijdens kantooruren naar 0515-
580402 of stuur een e-mail via het onderstaande contactformulier.

Contact formulier

maakDeZinAf: Een appel valt niet...

Contact formulier


*

** Verplichte velden