Ontspannen de zomermaanden in!

Gepubliceerd:

De lente is al weer een maand aan de gang en we gaan langzaam richting de zomer. Dit is een goed moment om even stil te staan bij uw recreatieverzekeringen. Dit kan u namelijk meer zomerplezier opleveren

 


Bijvoorbeeld aan uw reisverzekering. Sluit u altijd een kortlopende reisverzekering af? Denk dan eens na over een doorlopende reisverzekering. Deze is al voordeliger als u twee keer per jaar op vakantie gaat. En gaat u tussendoor een weekendje weg? Dan bent u op dat moment ook verzekerd.

Gaat u op vakantie met een kampeerauto? Dan moet deze ook verzekerd worden. Wij hebben meerdere aanbieders die verzekeringen voor kampeerauto’s aanbieden waardoor wij u altijd de scherpste premie kunnen bieden. U kunt ook de inboedel van de kampeerauto meeverzekeren.

Uw caravan is verzekerd als hij achter uw auto hangt. Maar zodra deze los is gekoppeld valt hij niet meer onder de dekking van uw autoverzekering. Als u op de camping staat met uw caravan laat u hem wel eens onbewaakt achter. Het is altijd een fijn gevoel als deze dan verzekerd achter blijft. Net zoals bij de kampeerautoverzekering hebben wij hiervoor meerdere aanbieders en kunt u ook de inboedel meeverzekeren.

Ook uw pleziervaartuig is een kostbaar voorwerp. Met de boot weggaan is een vorm van ontspanning. Daarom is het erg fijn dat uw boot verzekerd is. dit geeft u altijd een gerust gevoel terwijl u op het water zit. Wij hebben verschillende maatschappijen die pleziervaartuigverzekeringen aanbieden plus een gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij met extra scherpe premies.

In het lente en zomerseizoen word er natuurlijk met uitstek veel gesport. Goed materiaal kost tegenwoordig veel geld en het is zonde als hier wat mee gebeurd. Met onze hobby- en sportartikelen verzekering kunnen wij alles van audio-/film- en fotoapparatuur tot surfplanken en parachutes verzekeren. Voor golf sets en fietsen hebben wij ook aparte verzekeringen.
 

 

 

Ontspannen de zomermaanden in!