Valse e-mails en de echte belastingaangifte

Gepubliceerd:

 

In het begin van het jaar 2014 is het natuurlijk weer tijd voor de belastingaangifte. Een mooie kans om wat geld terug te krijgen van de overheid. Helaas zijn er tegelijkertijd ook phisingmailtjes in de omgang.

 

 

De belasting aangifte over het jaar 2013!
Wij willen u er nogmaals aan herinneren dat de aangifte inkomstenbelasting 2013 weer ingediend moet worden vóór  1 april. Op  http://www.solideverzekerd.nl/boekhouding-en-belasting/belastingzaken-particulier kunt u de checklist voor de belastingaangifte 2013 downloaden. Hierop staan alle gegevens die wij nodig hebben om de aangifte op de juiste manier in te dienen.
 
Valse emails belastingdienst.
Wij willen u waarschuwen voor valse e-mails. Deze mails hebben als afzender noreply@belastingdienst.nl of info@taxi.nl. Ook gebruiken zij als afzender IntrumJustitianoreply@email.nl. Open deze mail niet, maar verwijder deze meteen. De laatste afzender vraagt u zelfs om een belastingschuld zo spoedig mogelijk te betalen. De Belastingdienst gebruikt in bepaalde gevallen e-mail. Maar in een e-mail vragen zij u nooit om een belastingschuld aan ons over te maken. Zij vragen ook nooit om persoonlijke gegevens!!
 

 

Valse e-mails en de echte belastingaangifte