Woonlastenverzekering

Gepubliceerd:

De Woonlastenverzekering is een steeds meer opkomende verzekering die is afgestemd op het huidige financi√ęle klimaat in ons land.¬†

Deze verzekering geeft u een financieel vangnet bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, langdurige ziekte of werkloosheid, waardoor u geheel of gedeeltelijk uw inkomen verliest. ¬†U verzekert niet uw gehele maandelijkse inkomen, maar de grootste maandelijkse terugkerende kostenpost, namelijk uw woonlasten. U kunt uw woonlasten ook d√°n blijven betalen, wat u mede (deels) ontzorgt. De verzekering is exact afgestemd op uw specifieke situatie en kosten en daarom ‚Äėvoordeliger‚Äô dan een arbeidsongeschiktheidsverzekering.


De Woonlastenverzekering is geschikt voor zowel u als eigenaar van uw woning of als huurder van een huurwoning; iedereen heeft met woonlasten te maken.

Ook wij beschikken over een aantal verzekeraars die een Woonlastenverzekering kennen, waaronder Callas (als beste getest door de Consumentenbond in 2012).

Wilt u meer informatie hierover of persoonlijk advies, neemt u dan contact met ons op en wij brengen de mogelijkheden voor u in kaart.
 

 

 

Woonlastenverzekering