Woonoffensief

Gepubliceerd:

Op 15 februari a.s. organiseert de provincie Frysl√Ęn i.s.m. de gemeente S√Ľdwest-Frysl√Ęn in het Atrium te Sneek het Woonoffensief.

 

 

Het Woonoffensief heeft als doel starters op de woningmarkt financieel te ondersteunen bij de aankoop-, verbouwing en financiering van hun eerste woning (of appartement).

Vanaf 15 februari tot 15 maart wil RegioBank Bolsward jullie graag op weg helpen bij het zoeken van een passende hypotheek.
 
RegioBank Bolsward biedt jullie tijdens deze actie periode de volgende diensten aan:
 
Gratis hypotheek toezegging:
De hypotheektoezegging vormt een mooi startpunt van jullie zoektocht naar een koophuis. Eerst het financi√ęle plaatje rond, daarna je droomhuis bezichtigen. Zo kun je gerichter op zoek en met een gerust gevoel een bod uitbrengen.
 
Korting op de hypotheek bemiddelingskosten
Nadat de koop gesloten is zal er een passende financiering moeten worden geregeld. Dit traject doorlopen wij samen met jullie. Op de kosten die met een hypotheekadviestraject annex zijn wordt jullie een korting aangeboden van 25%.
 
Dienstverlening op onze kosten
Nadat de woning is gekocht en de financiering rond is moet er een passende opstal verzekering worden geregeld. Daarnaast moet er, om het belastingvoordeel van de hypotheekrente te ontvangen, een aangifte bij de belasting. Beide zaken worden jullie door RegioBank Bolsward het eerste jaar gratis aangeboden.
 
 
Volg ons op twitter: www.twitter.com/attentiv
Like ons op facebook: https://www.facebook.com/AtttentivRegioBank
 

 

Woonoffensief