Solide hypotheek

Een huis is waarschijnlijk de grootste en belangrijkste aankoop u in uw leven doet. Deze aankoop gaat bijna altijd gepaard met een hypotheek. Dit is een complex product waarbij een passend advies en goede begeleiding onmisbaar is. Dit maakt het hele proces voor u een stuk rustgevender.
 
Attentiv A. Boskma is Erkend Hypotheekadviseur en staat al jaren bekend om zijn degelijke dienstverlening en uitstekende nazorg. Samen met u kijken wij in een eerste adviesgesprek naar wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Zodat u weet waar u aan toe bent en met een gerust hart het hypotheektraject ingaat.


 

 

 
Op onze site hebben wij een hypotheekcheck. Dit is een lijst met gerichte vragen die u kunt invullen zodat wij een idee krijgen van uw financiële situatie. Op deze manier kunnen wij u op basis van deze gegevens een passend advies geven. Zo kunnen we bij het eerste gesprek u zoveel mogelijk informatie geven.

 
Verder zijn wij telefonisch te bereiken op 0515 – 58 04 02 en via de mail op boskma.bv@attentiv.nl. U kunt ook langs komen op ons kantoor tijdens kantooruren. U wordt altijd te woord gestaan en mocht een adviseur op dat moment even geen tijd hebben voor een gesprek. Dan wordt er een afspraak gemaakt en geven wij aan wat wij nodig hebben om u een optimaal advies te geven.

 


 

Uiteraard kunnen wij ook bij u thuis langskomen voor een gesprek. Voor u is een eerste gesprek altijd kosteloos.


 

Contact formulier

maakDeZinAf: Een appel valt niet...

Contact formulier


*

** Verplichte velden