Hypotheek voor ondernemers

Voor een ondernemer gelden andere regels op de hypotheekmarkt dan voor een particulier. Attentiv-A. Boskma heeft zich gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Heeft u een eigen bedrijf? Bent u ZZP’er, heeft u een MKB of bent u directeur van uw eigen BV (DGA)? Dan bent voor een hypotheek bij Attentiv-A. Boskma aan het juiste adres.
 
Het voor u in principe niet moeilijker om een hypothecaire lening af te sluiten. Maar het traject is wel intensiever en gecompliceerder. Hierdoor een is een adviseur met kennis van zaken nog belangrijker. U kunt bij ons op de site een hypotheekcheck coor ondernemers doen. U vult hier de gegevens in die wij nodig hebben waarna wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Wij zullen u vragen nog wat extra informatie mee te nemen naar het eerste gesprek zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
 
Bent u ondernemer en wilt u een afspraak maken met Attentiv-A. Boskma? Dan raden wij u aan om even via de telefoon contact op te nemen voor een afspraak of om het hypotheekformulier voor ondernemers onder aan deze pagina in te vullen. 

Hulp nodig?
Kom langs of bel tijdens kantooruren naar 0515-
580402 of stuur een e-mail via het onderstaande contactformulier.

Hypotheek formulier

A. Gegevens aanvrager 1


*
*
*

B. Gegevens aanvrager 2


C. Inkomen aanvrager 1


Winst uit onderneming

D. Inkomen aanvrager 2


Winst uit onderneming

E. Onderpand / Aankoop


F. Overige verplichtingen

(aanvrager 1 & aanvrager 2)

Financiele kredieten

Maatschappij
type
limiet
saldo
BKR codering
1.
2.
3.

G. Toelichting


Contact formulier

maakDeZinAf: Een appel valt niet...

Contact formulier


*

** Verplichte velden